Algemeen

Indoorski.com bestaat sinds 5 december 1998 en streeft naar meer plezier en gemak op de wintersport !

Door de consumentenbond al uitgeroepen tot meest effectieve manier om het skiën te leren. De rolbanen blijven onder je door rollen net zoals dat gebeurd wanneer je van de piste zoeft. Door de aanpassingsmogelijkheden in snelheid en hellingshoek kan een ieder, van beginner tot ver-vergevorderde, op de rolbaan trainen. Techniek en conditie worden op een unieke manier aan elkaar gekoppeld in het trainingsprogramma.

Je staat met maximaal 3 personen tegelijk op de baan, de instructeur staat voor, achter, naast je en kan zo op een zeer directe en effectieve manier aanwijzingen en voorbeelden geven. Om een en ander nog verder te verduidelijken staat er ook nog een grote spiegelwand voor de rolbaan waarop je jezelf continu bezig ziet.

Het concept is eenvoudig, met maximaal drie personen tegelijk op een eindeloze piste die naar uw niveau in snelheid en hellingshoek kan worden aangepast. Uw trainer staat dichtbij en kan de voorbeelden en/of correcties op een directe en effectieve manier geven. Mocht het onverhoopt nog fout gaan kan de trainer direct ingrijpen en de baan stoppen. Voor de rolbaan staat een spiegel om het geheel nog eens te visualiseren. Zo wordt je maximaal bewust van je bewegingen en standen. Met dat bewustzijn kun je ook tijdens de wintersportvakantie attent reageren op balansverstoringen om met minder krachtverlies en meer gemak en plezier van de hellingen af te komen. Kortom; de ideale voorbereiding op uw wintersport!

DE VOORDELEN

  • Overdekt, dus nooit last van slecht weer.
  • Intensieve begeleiding door gediplomeerd kader.
  • Hoog trainingsrendement en conditioneel / fysieke wintersportvoorbereiding door eindeloze afdalingen.
  • Door kleine groepen maximaal 6 personen per uur meer resultaat, je staat met max. 3 personen tegelijk op de baan.
  • Door dichte structuur van de mat en ontbreken van voorwaartse snelheid blessurevriendelijk.
  • Visualisatie door middel van spiegels.

Webontwikkeling door: LdesignMedia.nl